Nieuws

Nieuwsbrief

Indien u mijn nieuwsbrief wilt u ontvangen kunt u zich op geven door hier te klikken

Alex Ploeger – Visual Artist, Photography

9 oktober 2022 – 31 december 2022

Judith Minks – Photography

1 juni – 1 september 2022

Judith Minks stelt gedetailleerde sets van interieurs van het dagelijks leven samen in haar studio. Hier ontstaan haar bijzondere filmische foto’s. In de serie ‘Hotel Room’ herkent u ongetwijfeld de dagelijkse beslommeringen in een hotel, echter in Minks’ hotelkamers heerst een enigszins vervreemde en ongemakkelijke rust.

www.judithminks.nlMet ingang van 4 juni 2021 tot en met 2 juli 2021 wordt mijn werk tentoongesteld in de kunstgalerie Pashmin Art in Hamburg.


Nederlandse Portretprijs 2021

Mijn portret “Henk” is genomineerd voor de Nederlandse portretprijs 2021 en wordt momenteel beoordeeld en geëxposeerd op Slot Zeist. Hopelijk is de expositie binnenkort te bezoeken als de Corona maatregelen worden opgeheven.


Johan Abeling

Olieverf schilderijen, 1 mei 2021 tot 1 september 2021

“Uitzicht III”, Olie op paneel

Abeling’s werk valt op door de mysterieuze sfeer die het uitstraalt. De totale verlatenheid die van zijn schilderijen uitgaat, creëert een onwerkelijke sfeer. Hij schildert bij voorkeur het uitgestrekte Noord-Nederlandse landschap waarin hij ontheemd aandoende villa’s, toegangspoorten of grenspalen plaatst.


Bronsgieterij Flassh

Fotografie door Arthur Smeets

In de winter is in Studio Ilse Oelbers een serie foto’s te zien van het gehele proces van de wording van het bronzen beeld Duende. De foto’s zijn gemaakt door Arthur Smeets. Wilt u graag weten hoe een bronzen beeld tot stand komt en bent u geïnteresseerd in mijn werk ? U bent van harte welkom een afspraak te maken!

Bronsgieterij Flassh

Sandy Loup

Bezieling

In Studio Ilse Oelbers is met ingang van 2 oktober het bijzondere werk te zien van fotograaf Sandy Loup. Haar reizen en verblijf in het buitenland hebben ertoe bijgedragen dat zij met telkens nieuwe perspectieven kijkt naar alledaagse bijzonderheden. Haar motto is “Be in awe of everday things”.

Sandy Loup fotografie: 2 oktober 2020 – 31 december 2020


Pieter Pander

In de studio zijn doorlopend enkele prachtige werken te zien van Pieter Pander . Pander is een vooraanstaand figuur in de portretschilderkunst van het Hedendaags Realisme. Hij portretteert niet alleen mensen (jong en oud), maar staat ook bekend om zijn indringende dier portretten. Pander hanteert een beperkt en kenmerkend palet, dat voornamelijk bestaat uit blauw, grijs, wit en bruin. Hij heeft gestudeerd aan Academie Minerva te Groningen, waar hij onder andere les kreeg van Matthijs Röling, die een grote inspiratiebron werd.

Pieter Pander schilderijen: 13 mei 2020 – Heden

Windhondje op tafel [Olie op paneel – 50×35 cm 2009]

Cecil Kemperink

“Elke keramische schakel wordt handmatig aan de andere verbonden”

Vanaf 1 juli 2020 is het bijzondere keramische werk te zien van Cecil Kemperink. Haar bewegende keramische sculpturen worden met de hand gemaakt in natuurlijke kleuren die aan de zee en het strand doen denken. Elk werk is uniek. De kleurnuances ontwikkelt en maakt ze zelf. De werken worden gestookt op verschillende temperaturen. Sommige werken gaan wel tot 15 keer de oven in.

Cecil Kemperink keramiek: 1 juli 2020 – Heden